Online eTwinning Szeminárium – felhívás
Online eTwinning Duna-régiós Szemináriumot szervez az Ausztriai Szolgáltató Pont, School Cooperation in the Danube Region címmel. A kétnapos online eseményre 2021. május 18., éjfélig tudnak jelentkezni. További információ a részletes leírásban. 

Tovább

Az online eseményre olyan magyarországi köznevelési intézményben dolgozó, 10 évesnél idősebb diákokat tanító, érdeklődő vagy kezdő eTwinningező pedagógusokat keresünk, akiknek angol nyelvtudása lehetővé teszi a szemináriumon való aktív, eredményes részvételt.

A résztvevők megismerhetik az eTwinning programot és a nemzetközi virtuális együttműködésekben rejlő lehetőségeket. Ezen kívül olyan kollaboratív eszközöket láthatnak és használhatnak, melyeket a projektkészítésen kívül, mind az online, mind a tantermi oktatásban felhasználhatnak. Az esemény programja kiemelt figyelmet fordít a Duna-régióban együttműködő pedagógusok, diákok és intézmények munkájára.

Jelentkezési határidő: 2021. május 18., éjfél

Esemény időpontja: 2021. június 10 – 11. (mindkét nap délután)

Jelentkezés és részvétel menete: A jelentkezési felület kitöltésével tudják jelezni részvételi szándékukat. Kitöltést követően kérjük, adják meg projektötletüket. A Magyarországi Szolgáltató Pont a jelentkezők közül fogja kiválasztani azt az 5 pedagógust, aki részt vesz majd az eseményen. A résztvevőket emailben fogjuk értesíteni, majd elérhetőségüket megadjuk a szervezőknek.

A részvételhez rendelkezniük kell eTwinning regisztrációval, az www.etwinning.net felületen.

Az eseményt követően egy online kérdőíves visszajelzést kérünk majd a résztvevőktől, melyben lehetőségük lesz megosztani tapasztalataikat, véleményüket és esetleges kérdéseiket.

Előzetes program és időbeosztás erre a linkre kattintva tekinthető meg.

Amennyiben az eseménnyel vagy jelentkezéssel kapcsolatban kérdésük lenne, keressenek bennünket az etwinning@oh.gov.hu email címen!