Online eTwinning Szeminárium – felhívás
Online eTwinning Szemináriumot szervez a Szlovákiai Szolgáltató Pont, Projects that make a difference címmel. A kétnapos online eseményre 2021. október 3., éjfélig tudnak jelentkezni. További információ a részletes leírásban.

Az online eseményre olyan magyarországi, vidéki köznevelési intézményben dolgozó, 6-15 éves korosztályt tanító, érdeklődő vagy kezdő eTwinningező pedagógusokat keresünk, akiknek angol nyelvtudása lehetővé teszi a szemináriumon való aktív, eredményes részvételt.

A résztvevők megismerhetik a projektalapú oktatás elemeit, magát az eTwinning programot és a nemzetközi virtuális projektkészítés folyamatát. Ezen kívül olyan kollaboratív eszközöket láthatnak és használhatnak, melyeket a projektkészítésen kívül, mind az online, mind a tantermi oktatásban felhasználhatnak. Az esemény végére még első projektpartnerét is megtalálhatják a résztvevők.

Jelentkezési határidő: 2021. október 3., éjfél

Esemény időpontja: 2021. október 19-20. (mindkét napon 15:30 és 19:15 közötti időpontban)

Jelentkezés és részvétel menete: A jelentkezési felület kitöltésével tudják jelezni részvételi szándékukat. Kitöltést követően kérjük, adják meg projektötletüket. A Magyarországi Szolgáltató Pont a jelentkezők közül fogja kiválasztani azt a 4 pedagógust, aki részt vesz majd az eseményen. A résztvevőket emailben fogjuk értesíteni, majd elérhetőségüket megadjuk a szervezőknek.

Kérjük, a jelentkezés előtt alaposan gondolja át, hogy a rendezvény időpontjában szabaddá tudja-e tenni magát és részt tud-e venni a szeminárium legalább kétharmadán. Az eseményre mobil eszközön keresztül is bekapcsolódhat.

A részvételhez rendelkezniük kell eTwinning regisztrációval, az www.etwinning.net felületen.

Az eseményt követően egy online kérdőíves visszajelzést kérünk majd a résztvevőktől, melyben lehetőségük lesz megosztani tapasztalataikat, véleményüket és esetleges kérdéseiket.

 Előzetes program ezen a linken érhető el. 

Amennyiben az eseménnyel vagy jelentkezéssel kapcsolatban kérdésük lenne, keressenek bennünket az etwinning@oh.gov.hu email címen!