Online eTwinning Szeminárium Kisgyermekkori nevelésben oktatóknak – felhívás

Az eTwinning Központi Szolgáltató Pont (CSS) online eTwinning workshopot szervez „Online Professional Development Workshop on Early Childhood Education and Care” címmel.

A háromnapos online eseményre 2023. március 29-31. között kerül sor, melyre március 16-án, éjfélig tudnak jelentkezni.

Az online workshopra olyan kisgyermekkori neveléssel és gondozással foglalkozó, érdeklődő, kezdő és haladó eTwinningező pedagógusokat keresünk, akiknek az angol nyelvtudása lehetővé teszi a szemináriumon való aktív, eredményes részvételt.

A résztvevők megismerkedhetnek az eTwinning programmal, a projektalapú oktatás elemeivel és a nemzetközi együttműködés folyamataival. Szélesebb kitekintést kapnak arról, hogyan integrálható a kisgyermekkori nevelés az eTwinning gyakorlatába, Izgalmas workshopokon vehetnek részt, ahol megtanulhatják, hogyan fejleszthetőek a gyermekek digitális kompetenciái – innovatív és kreatív gyakorlatokon keresztül - ötleteket kapnak kreatív tevékenységekre, melyeket beépíthetnek a saját munkamenetükbe.

Jelentkezési határidő: 2023. március 16-a, éjfél

Esemény időpontja: 2023. március 29-31.

Az előzetes program ezen a linken olvasható.

Regisztráció itt: Online Professional Development Workshop for ECEC teachers - Choose Registration (eventscloud.com) >>

A regisztrációt követően kérjük, küldjön egy értesítő levelet az etwinning@oh.gov.hu emailcímre.

Kérjük, a jelentkezés előtt alaposan gondolja át, hogy a rendezvény időpontjában szabaddá tudja-e tenni magát és részt tud-e venni a szeminárium legalább kétharmadán. Az eseményre mobil eszközön keresztül is bekapcsolódhat.

A részvételhez rendelkezniük kell regisztrációval, az ESEP (school-education.ec.europa.eu) eTwinning platformján.

Amennyiben az eseménnyel vagy a jelentkezéssel kapcsolatban kérdésük lenne, keressenek bennünket az etwinning@oh.gov.hu email címen!