Online eTwinning Szeminárium szakképzésben oktatóknak – felhívás
Online eTwinning Szemináriumot szervez az Albán Szolgáltató Pont, eTwinning in Support of VET Schools címmel. A kétnapos online eseményre 2021. november 14., éjfélig tudnak jelentkezni. További információ a részletes leírásban. 

Tovább

Az online eseményre olyan magyarországi, szakképző intézményben dolgozó, érdeklődő vagy kezdő eTwinningező oktatókat keresünk, akiknek angol nyelvtudása lehetővé teszi a szemináriumon való aktív, eredményes részvételt.

A résztvevők megismerhetik a projektalapú oktatás elemeit, magát az eTwinning programot és a nemzetközi virtuális projektkészítés folyamatát. Ezen kívül olyan kollaboratív eszközöket láthatnak és használhatnak, melyeket a projektkészítésen kívül, mind az online, mind a tantermi oktatásban felhasználhatnak. Az esemény végére még első projektpartnerét is megtalálhatják a résztvevők.

Jelentkezési határidő: 2021. november 14., éjfél

Esemény időpontja: 2021. november 24-26.

Az előzetes program ezen a linken olvasható.

Jelentkezés és részvétel menete: A jelentkezési felület kitöltésével tudják jelezni részvételi szándékukat. Kitöltés során kérjük, adják meg projektötletüket. A Magyarországi Szolgáltató Pont a jelentkezők közül fogja kiválasztani azt a 2 pedagógust, aki részt vesz majd az eseményen. A résztvevőket emailben fogjuk értesíteni, majd elérhetőségüket megadjuk a szervezőknek.

Kérjük, a jelentkezés előtt alaposan gondolja át, hogy a rendezvény időpontjában szabaddá tudja-e tenni magát és részt tud-e venni a szeminárium legalább kétharmadán. Az eseményre mobil eszközön keresztül is bekapcsolódhat.

A részvételhez rendelkezniük kell eTwinning regisztrációval, az www.etwinning.net felületen.

Az eseményt követően egy online kérdőíves visszajelzést kérünk majd a résztvevőktől, melyben lehetőségük lesz megosztani tapasztalataikat, véleményüket és esetleges kérdéseiket.

 

Amennyiben az eseménnyel vagy jelentkezéssel kapcsolatban kérdésük lenne, keressenek bennünket az etwinning@oh.gov.hu email címen!