Online eTwinning Szeminárium szakképzésben oktatóknak – felhívás

Az eTwinning Központi Szolgáltató Pont (CSS) online eTwinning workshopot szervez „Online Professional Development Workshop for Initial Vocational Education and Training” címmel.
A háromnapos online eseményre 2023. március 1-3 között kerül sor.
Az eseményre február 19., éjfélig tudnak jelentkezni. 

Az online eseményre olyan magyarországi, szakképző intézményben dolgozó, érdeklődő, kezdő és haladó eTwinningező oktatókat keresünk, akiknek angol nyelvtudása lehetővé teszi a szemináriumon való aktív, eredményes részvételt.

A résztvevők megismerhetik az Erasmus+ és az eTwinning kapcsolódási pontjait, a vegyes tanulás és mobilitás előnyeit, a projektalapú oktatás elemeit, magát az eTwinning programot és a nemzetközi együttműködés folyamatát, izgalmas workshopokon vehetnek részt, az ott bemutatott ötleteket mind az online, mind a tantermi oktatásban felhasználhatják.

Jelentkezési határidő: 2023. február 19., éjfél

Esemény időpontja: 2023. március 1-3.

Az előzetes program  ezen a linken olvasható.

Regisztráció itt: Online Professional Development Workshop for IVET - Choose Registration (eventscloud.com) >>

Kérjük, a jelentkezés előtt alaposan gondolja át, hogy a rendezvény időpontjában szabaddá tudja-e tenni magát és részt tud-e venni a szeminárium legalább kétharmadán. Az eseményre mobil eszközön keresztül is bekapcsolódhat.

A részvételhez rendelkezniük kell eTwinning regisztrációval, az ESEP (school-education.ec.europa.eu) eTwinning platformján.

Amennyiben az eseménnyel vagy a jelentkezéssel kapcsolatban kérdésük lenne, keressenek bennünket az etwinning@oh.gov.hu email címen!