Online eTwinning Szeminárium szakképzésben oktatóknak – felhívás

Az eTwinning Központi Szolgáltató Pont (CSS) online eTwinning workshopot szervez „Empowering the well-being of learners and teachers in initial vocational education and training” címmel.
A kétnapos online eseményre 2024. március 1-2 (péntek-szombat) között kerül sor.
Az eseményre 2024. február 19., éjfélig tudnak jelentkezni. 

Az online eseményre olyan magyarországi, szakképző intézményben dolgozó, érdeklődő, kezdő és haladó eTwinningező oktatókat keresünk, akiknek angol nyelvtudása lehetővé teszi a szemináriumon való aktív, eredményes részvételt.

A jelentkezők megismerhetik az Erasmus+ és az eTwinning kapcsolódási pontjait, a projektalapú oktatás elemeit, magát az eTwinning programot és a nemzetközi együttműködés folyamatát. Az eTwinning idei éves témája az „Iskolai jóllét”, ehhez a témához kapcsolódó  izgalmas előadásokon, workshopokon vehetnek részt, az ott bemutatott ötleteket mind az online, mind a tantermi oktatásban felhasználhatják.

Jelentkezési határidő: 2024. február 19., éjfél

Esemény időpontja: 2024. március 1-2.

Az előzetes program  ezen a linken olvasható.

Regisztráció >>

Kérjük, a jelentkezés előtt alaposan gondolja át, hogy a rendezvény időpontjában szabaddá tudja-e tenni magát és részt tud-e venni a szeminárium legalább kétharmadán. Az eseményre mobil eszközön keresztül is bekapcsolódhat.

A részvételhez rendelkezniük kell eTwinning regisztrációval, az ESEP eTwinning platformján.

Amennyiben az eseménnyel vagy a jelentkezéssel kapcsolatban kérdésük lenne, keressenek bennünket az etwinning@oh.gov.hu email címen!