Online Szakmai Műhely szakképzésben oktatók számára
„A szakmai tantárgyak megerősítése az eTwinning szakképzési projektjeiben” címmel kerül megrendezésre a következő Online eTwinning PDW (Szakmai Továbbképző Műhely). A Központi Szolgáltató Pont szervezésében megvalósuló eseményre 2022. május 9., éjfélig tudnak jelentkezni.  Az online eseményre olyan szakképzésben dolgozó a téma iránt érdeklődő, kezdő vagy haladó eTwinningező, bármely tantárgyat oktató kollégák jelentkezését várjuk, akiknek angol nyelvtudása lehetővé teszi az eseményen való aktív, eredményes részvételt. További információ a részletes leírásban.
A program témája, hogy az eTwinning kínálta lehetőségeket hogyan lehet a legsikeresebben alkalmazni a projektoktatás területén.

Jelentkezési határidő: 2022. május 9., éjfél

Az esemény időpontja: 2022. május 18-20.

Jelentkezés és részvétel menete: A jelentkezési felület kitöltésével tudják jelezni részvételi szándékukat. Kitöltést követően kérjük, adják meg projektötletüket. A Magyarországi Szolgáltató Pont a jelentkezők közül fogja kiválasztani azt a 2 pedagógust, aki részt vesz majd az eseményen. A résztvevőket e-mailben fogjuk értesíteni, majd elérhetőségüket megadjuk a szervezőknek.

A eseményt követően egy online kérdőíves visszajelzést kérünk majd a résztvevőktől, melyben lehetőségük lesz megosztani tapasztalataikat, véleményüket és esetleges kérdéseiket.

Az előzetes programot és időbeosztást erre a linkre kattintva olvashatja.

 Amennyiben az eseménnyel vagy jelentkezéssel kapcsolatban kérdésük lenne, keressenek bennünket az etwinning@oh.gov.hu email címen!