Őszi, online szakmai fejlődési lehetőségek az eTwinninggel
Az eTwinning Program kiemelt célja a pedagógusok szakmai támogatása, ezért idén ősszel is számos szakmai fejlődést biztosító, különböző témájú online esemény várja az érdeklődő eTwinningezőket. Cikkünkben három részvételi lehetőséget szeretnénk bemutatni.

Tovább

Szeretettel várunk minden érdeklődő, kezdő vagy már haladó eTwinningező pedagógust három ősszel megrendezésre kerülő online eseményre. A különböző témában előkészített programok nagyszerű lehetőséget biztosítanak mindazoknak, akik akár az eTwinningről, akár adott témákról, mint például médiaműveltség vagy projektalapú oktatás szeretnének gyakorlati tudást és tapasztalatot szerezni.

Az online események rugalmas időbeosztással várják a jelentkezőket. A részvételi feltételeket az események részletes leírásánál olvashatja.

I. Online eTwinning Éves Konferencia - Médiaműveltség és félretájékoztatás

Téma: médiaműveltség és félretájékoztatás

Célcsoport: magyarországi köznevelési és szakképzési intézményben tanító, kezdő vagy haladó eTwinningező pedagógusok, aktív részvételt biztosító angol nyelvtudással

Jelentkezési határidő: 2021. október 3., éjfél

Esemény időpontja: 2021. október 28-30.

Részletes leírás, a jelentkezési felület és az előzetes program ezen a linken érhető el.

 

II. Online eTwinning Szeminárium – Projects that make a difference

Téma: projektalapú oktatás és nemzetközi együttműködések az eTwinninggel

Célcsoport: magyarországi, vidéki köznevelési intézményben dolgozó, 6-15 éves korosztályt tanító, érdeklődő vagy kezdő eTwinningező pedagógusok, aktív részvételt biztosító angol nyelvtudással

Jelentkezési határidő: 2021. október 3., éjfél

Esemény időpontja: 2021. október 19-20. (mindkét napon 15:30 és 19:15 közötti időpontban)

Részletes leírás és a jelentkezési felület ezen a linken érhető el.

 

A részvételhez rendelkeznie kell eTwinning regisztrációval, az www.etwinning.net felületen.

Kérjük, a jelentkezés előtt alaposan gondolja át, hogy a rendezvény időpontjában szabaddá tudja-e tenni magát és részt tud-e venni a program legalább kétharmadán. Az eseményre mobil eszközön keresztül is bekapcsolódhat.