'School Education Gateway' honlap bezárása
Eljött az idő, amikor végleg bezárják a régi School Education Gateway platformot, amely 2023. november 30-a után nem lesz elérhető.

A régi és az új felhasználók a European School Education Platformon (Európai Iskolai Oktatási Platform), minden tartalmat és szolgáltatást megtalálnak. Az új felület megfelelő teret biztosít arra, hogy naprakészek legyünk az újdonságokkal kapcsolatban, folytassuk szakmai fejlődésünket és kapcsolatban tudjunk maradni az iskolai oktatás különböző szereplőivel.

A 2022 júniusában elindított European School Education Platform (ESEP) az iskolai oktatás minden szintjén érintett felek találkozóhelye, legyenek bár iskolai munkatársak, kutatók, politikai döntéshozók vagy más szakemberek. 2022 óta a portál emellett természetesen az eTwinningnek, az európai iskolák közösségének is otthont ad.

Az ESEP többnyelvű online felülete minden felhasználó számára ingyenesen használható. A portálon naprakészen tájékozódhatnak a hetente publikált új tartalmakról, forrásokat, oktatási segédanyagokat kereshetnek, fejleszthetik szaktudásukat az EU Academy-vel online és személyes jelenlétet igénylő szakmai fejlődési tevékenységek - például online kurzusok, webináriumok, eTwinning csoportok - keretében, illetve oktatási segédanyagok felhasználásával.

Fontos információ a TestvérTérről! >> 

Forrás >>