Sulinetwork-díj 2024

A Sulinetwork-díj szakmai elismerésben 2012-től azok a pedagógusok és oktatási szakemberek részesülnek, akik kiemelkedő tevékenységükkel hozzájárultak a digitális írástudás fejlesztésének pedagógiai-módszertani támogatásához, valamint az info-kommunikációs technológia újszerű oktatási alkalmazásainak elterjesztéséhez.

2024. április 17-én az Oktatási Hivatal online megrendezett IX. Országos Szaktanácsadói Konferenciáján került sor a Sulinetwork-díjak átadására. Ebben a szakmai elismerésben olyan pedagógusok és oktatási szakemberek részesülhetnek, akik kiemelkedő tevékenységükkel hozzájárulnak a digitális írástudás fejlesztésének pedagógiai-módszertani támogatásához, valamint az infokommunikációs technológia újszerű oktatási alkalmazásainak elterjesztéséhez.

A díjat minden évben legfeljebb három pedagógus nyerheti el. A díjazottak közül legalább ketten a közoktatásban gyakorló pedagógusok, és egyikük lehet olyan szakember, aki szakmai tevékenységét az oktatás más területein fejti ki a közoktatás javára.

Idén immár tizenegyedik alkalommal került sor a díjak kiosztására. Hasonlóan a korábbi évekhez most is három szakember kapta meg az elismerést, akik a szakmai kitüntetés mellett egy kisplasztikát kaptak, amely Szanyi Borbála szobrászművész alkotása.

 

 

Az idei nyertesek:

Pap Andrea Anikó
Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola
Angol-magyar szakos tanár

Dr. Jarosievitz Beáta
Budapest XIV. Kerületi Teleki Blanka Gimnázium
Munkaközösség-vezető, mesterpedagógus, tanfelügyeleti szakértő, közoktatási szakértő (fizika, informatika), főiskolai tanár

Dr. Borbély Venczel
Technoorg Linda Kft., Piarista Gimnázium és Kollégium
Fizikus kutató, fizika szakos tanár (szakkörvezető)

Gratulálunk a díjazottaknak!

A díjazottakról bővebben itt olvashat.

Kapcsolat: sulinetinfo@oh.gov.hu

Forrás: hirmagazin.sulinet.hu