Tájékoztatás az új koronavírus miatt elmaradó külföldi eTwinning szakmai találkozókkal kapcsolatban
Az Oktatási Hivatalban működő eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont a Magyarország Kormánya a 40/2020. (III. 11.) Kormányrendelete alapján 2020. március 11-én veszélyhelyzet kihirdetése értelmében az alábbi intézkedésekről tájékoztatja a programban résztvevő pedagógusokat.

Tovább olvasom
Az eTwinning Program számos külföldi továbbképzési lehetőséget biztosít a részt vevő pedagógusoknak. A koronavírus gyors terjedése miatt, a Magyarországi Szolgáltató Pont határozatlan ideig nem hirdet meg külföldi továbbképzéssel kapcsolatos pályázatot!

A virtuális együttműködés és digitális kompetenciafejlesztés jegyében, a Program támogatja és biztosítja az online továbbképzési lehetőségeket az érdeklődő pedagógusok számára. Ezért kérjük, továbbra is kövessék figyelemmel az eTwinning Portál eseményeit és a hazai honlap Eseményeit, a megrendezésre kerülő online kurzusokkal és egyéb eseményekkel kapcsolatban.

A veszélyhelyzettel kapcsolatos hivatalos tájékoztatást erre a linkre kattintva olvashatják.  

Az Erasmus+ programban részt vevők erre a linkre kattintva olvashatják a Tempus Közalapítvány mobilitással kapcsolatban kiadott közleményét.