Tanév- és projektértékelés digitális eszközökkel (is)- eTwinning webinárium

Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja 2023-ban is változatos témájú webináriumok keretében nyújt szakmai továbbképzési lehetőségeket az új módszerek, megközelítések és a digitális kompetenciafejlesztés iránt érdeklődő pedagógusoknak.

Vegyen részt Ön is webináriumonkon és ismerkedjen meg az eTwinningben rejlő lehetőségekkel!

Tanév- és projektértékelés digitális eszközökkel (is)

A webinárium során az érdeklődők betekintést nyerhetnek és gyakorlati ismereteket szerezhetnek arról, hogyan használhatják a digitális eszközöket az oktatási eredmények felmérésére és értékelésére. A webinárium bemutatja a különböző digitális erőforrásokat és platformokat, melyek segítségével értékelhető a diákok teljesítménye és a projekt sikeressége, kiemelve azok előnyeit és azt, hogy hogyan segíthetik az értékelési folyamatot. A résztvevők lehetőséget kapnak innovatív módszerek és technikák megismerésére, melyek digitális eszközök használatával értékelik az oktatási előrehaladást és a projekt eredményeit.

Időpont:
 2023. május 30. 18.00 óra

Online felület: Microsoft Teams

Előadók:

Skultéty Zoltánné - eTwinning nagykövet

Tóth Éva – eTwinning nagykövet 

A részvétel regisztrációhoz kötött! A webinárium linkjét előzetesen emailben fogjuk elküldeni a regisztráció során megadott email címre.

A webináriumon max. 250 fő tud részt venni. A részvételről digitális részvételi igazolást állítunk ki és küldünk a résztvevőknek, ehhez a webinárium során, online jelenléti ív kitöltését kérjük majd. 

A regisztrációhoz kattintson ide >>

Kérdés esetén keressen bennünket az etwinning@oh.gov.hu e-mail címen.