Ünnepeljük együtt az eTwinning születésnapját!
Az eTwinning Program 15 éve támogatja a digitális pedagógiát, virtuális partnerséget és digitális kompetenciafejlesztést! A születésnapi ünnepléshez kérjük régi és új eTwinningezőink segítségét! Legyen Ön is az eTwinning arca!

Tovább olvasom

Mutassa meg, hogy mit jelent Önnek az eTwinning és a virtuális partnerségekben való részvétel! Hogyan járul hozzá az eTwinning a mindennapi iskolai és digitális oktatás sikeréhez? Van egy jó története? Mesélje el!

Küldjön egy szelfit, és mutassa meg egy hashtag-gel, hogy mit jelent Önnek az eTwinning (pl: #kozosseg)! A szelfi mellé küldhet egy pár mondatos történetet vagy beszámolót, melyben elmeséli, hogy miért jó eTwinningezni!

A beküldött képeket és beszámolókat meglepetés videó formájában fogjuk közzétenni*. Mi így szeretnénk megköszönni, hogy Ön is részt vesz a 15 éves eTwinning Programban!

Mit küldhetek be?

  • szelfit, amin bemutatja, hogy mit jelent Önnek az eTwinning
  • egy hashtag-gel ellátott kifejezést vagy gondolatot, hogy mit jelent Önnek az eTwinning
  • a beküldő saját nevét, és hogy mióta eTwinningezik
  • (opcionális) egy néhány mondatos történetet vagy beszámolót, hogy Ön miért szeret eTwinningezni

Hogyan küldjem el?”

Meddig küldhetem be?

  • 2020. május 31., éjfélig (vasárnap éjfél)

 

*Figyelem!

A felismerhető arcképet és teljes nevet tartalmazó jelentkezés beküldésével a jelentkező hozzájárul ahhoz, hogy a beküldött anyagot az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont felhasználja az eTwinning 15 éves születésnapja alkalmából készített promóciós anyagban (videó), amely az eTwinning Hungary Facebook és YouTube oldalára kerül majd ki.

Amennyiben ehhez a jelentkező nem járul hozzá, de szeretne részt venni a születésnapi kampányukban, kérjük, egy olyan fotót küldjön, amin Ön nem felismerhető, de bemutatja egy hashtag-gel, hogy mit jelent Önnek az eTwinning, ebben az esetben elég, ha csak a keresztnevét adja meg, illetve a jelentkezésében jelzi, hogy nem fogadja el a fenti feltételeket.