Visszajelzés eTwinning webináriumról - dokumentum és videófelvétel közzététele
Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja 2022. augusztus 25-én Tanévkezdő ötletek az eTwinningtől címmel tanév indító teachmeet-et tartott, melyre több mint 200 pedagógus jelentkezett. A webináriumot Fekete Zsuzsa, Fükő Judit, Wölferné Bugovics Magdolna és Kissné Sinka Éva eTwinning nagykövetek tartották.
A webinárium első részében röviden bemutatták az eTwinninget az iskolák és a tanárok számára, valamint az utóbbi időszak újdonságait, változásait. A második részben a tanévkezdő első órákra gyűjtöttek össze és osztottak meg digitális ötleteket.

A visszajelzések alapján a résztvevők nagy többsége kiválóra értékelte a webinárium szakmai tartalmát és az előadók szakmai felkészültségét.

A közös munka során mindenki kipróbálhatta a bemutatott web 2.0-es alkalmazásokat és sok közös alkotás is született, melyet egy padleten meg is osztottak egymással. 

A résztvevők kérésére megosztjuk az előadás bemutató anyagát további szíves felhasználásra, amely itt érhető el, továbbá a webináriumról készült videófelvétel pedig itt tekinthető meg. 

Sikeres tanévkezdést és eredményes munkát kívánunk minden kedves pedagógusnak!