Visszajelzés eTwinning webináriumról - videó és bemutatóanyag közzététele

Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja 2022. november 3-án Digitális oktatási projektek alsó tagozatosoknak címmel webináriumot tartott, melyre 94 feliratkozó jelentkezett. Nagy örömmel fogadtuk az általános iskolai tanárok és az óvodapedagógusok jelentkezését, hiszen ez a webinárium arra kívánta felhívni a figyelmet, hogy az eTwinning és a digitális eszközök már az óvodában és az általános iskolában is sikeresen alkalmazhatóak.

A webináriumot Fükő Judit és Kiss Mónika Mária eTwinning nagykövetek tartották.

A webináriumon alsó tagozatos gyerekekkel megvalósított eTwinning projekteket mutattak be az előadók. A jógyakorlatok ismertetése közben felhívták a résztvevők figyelmét a hatékony web 2.0 alkalmazásokra, melyek más témában, projektekben is jól alkalmazhatók. Az ötletek és gyakorlat így egymásra épülve alapul szolgálhatnak új projektötletek kidolgozásához. Megismerhettük a MadMagz, Padlet, Colorillo, Canva alkalmazásokat és sokoldalú felhasználásukat.

A visszajelzések alapján a résztvevők kiválóra értékelték a webinárium szakmai tartalmát és az előadók szakmai felkészültségét.

Az alábbi linken az előadók engedélyével megosztjuk az előadás bemutató anyagát további szíves felhasználásra:
Mesés kalandok - nemzetközi projekt>> 
Digitális oktatási projektek alsó tagozatosoknak>>


A webináriumról készült felvételt a Youtube csatornánkon érhetik el, vagy az alábbi linken:
Digitális oktatási projektek alsó tagozatosoknak>>

Sikeres együttműködést és eredményes munkát kívánunk minden kedves pedagógusnak!