Webináriumok és más események az ESEP-en!

Webináriumok és más események az Európai Iskolai Oktatási Platform-on!

A 2022 júniusában elindított European School Education Platform, ESEP (Európai Iskolai Oktatási Platform) az iskolai oktatás minden szintjén érintett felek találkozóhelye, legyenek bár iskolai munkatársak, kutatók, politikai döntéshozók vagy más szakemberek. 2022 óta a portál emellett természetesen az eTwinningnek, az európai iskolák közösségének is otthont ad.

Az ESEP többnyelvű online felülete minden felhasználó számára ingyenesen használható. A portálon naprakészen tájékozódhatnak a hetente publikált új tartalmakról, forrásokat, oktatási segédanyagokat kereshetnek, fejleszthetik szaktudásukat az EU Academy-vel - online és személyes jelenlétet igénylő szakmai fejlődési tevékenységek ‒ például online kurzusok, webináriumok ‒ keretében, illetve oktatási segédanyagok felhasználásával.

Az eTwinning idei témája: Innováció és Oktatás – kreatívan az eTwinninggel.

Az eTwinning idei témájához kapcsolódik a 2023-as tavaszi kampány is. A fenti témákhoz kapcsolódóan számos izgalmas tartalmat találhatnak az ESEP oldalon, ezekből gyűjtöttünk össze néhányat:

European School Education Platform események:

eTwinning webináriumok:

Forrás >> 

 

Az eTwinning tavaszi kampányt szintén az ESEP-en, az eseménynek otthont adó külön csoportban, honlapunkon, illetve Facebook és Twitter oldalunkon is követhetik.

Forrás >>