Rólunk
  • Címkék:
  Az eTwinning Program sikerességéhez elengedhetetlen az egész Európára kiterjedően működő Nagykövethálózat. Az eTwinning Nagykövetek maguk is gyakorló pedagógusok, lelkes projektmegvalósítók, és a nemzeti szolgáltató pontok egyik legfontosabb szakmai segítői. A szolgáltató pontok közvetlen vagy közvetett munkatársaiként online, vagy akár személyesen is tájékoztatást nyújtanak az eTwinningről.
  April 9, 2019 09:23
  • Címkék:
  Mostantól teljesen megújult arculattal várjuk honlapunk kedves látogatóit! Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont által működtetett új weboldal használata egyszerű, és még több szakmai információ megosztására ad lehetőséget. Ismerkedjen a folyamatosan frissülő és bővülő tartalmakkal és találjon meg mindent egy helyen!
  March 13, 2019 16:40
  • Címkék:
  Az Európai Bizottság kezdeményezésére, 2005-ben indult az eTwinning program eTwinning Program, 2014 óta az Erasmus+ alprogramjaként Európa, sőt mára már a világ egyik legnagyobb online pedagógusközössége lett, hiszen több mint 18 éve működik, és szervezi hálózatba Európában és – az eTwinning Plus révén – Európán kívül is az innovatív pedagógusok sokaságát.
  March 4, 2019 12:49
  • Címkék:
  Az eTwinning Program koordinációjának működtetése érdekében minden tagállamban létrejöttek az un. nemzeti szolgáltató szervezetek (National Support Organisation - NSO). Az NSO-k elsődleges feladata a programban részt vevő pedagógusok tájékoztatása, különböző központi feladatok helyi (adott országra vonatkozó) megvalósítása, valamint a program nyújtotta lehetőségekkel kapcsolatos koordináció, és szakmai segítségnyújtás. Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja 2016 óta az Oktatási Hivatal keretein belül, a Pedagógiai-szakmai Szolgáltatások Koordinációs Főosztály részeként látja el feladatait.
  February 25, 2019 13:41
  • Címkék:
  Az eTwinning program összeköti, és együttműködési partnerségek kialakítására buzdítja az Európai Uniós tagállamok köznevelési intézményeit, és az ott tanító pedagógusokat és diákjaikat. De mi a helyzet azokkal a közeli országokkal, melyek nem tagjai az Európai Uniónak? Az eTwinning Plus program abban nyújt segítséget néhány, az EU-val határos országnak, hogy egyenrangú partnerként részt tudjanak venni az eTwinning programban és egyúttal az eTwinning élményben is.
  June 7, 2018 15:35